Megérkezett: Connect by Mewocont

Mewocont > Céges események > Megérkezett: Connect by Mewocont

Az elmúlt időszakban az ügyfeleink és az egyre változó, gyorsuló üzleti szféra elvárásait és igényeit szem előtt tartva haladtunk egy kihívásokkal teli úton. Bár a munkánk csak most kezdődik igazán, elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz. A Connect by Mewocont megérkezett – és már most elérhető.

Rövid idő alatt rengeteget változott az életvitelünk. Ezt nem csak a magánéletünkben, az üzleti világban is tapasztaljuk. Az, hogy az otthonainkban megtalálható okos digitális eszközökre támaszkodunk, mára gyakorlatilag teljesen megszokottá vált. Az IoT és az összekapcsolt szolgáltatások a mindennapjaink részét képezik. 

Szerencsére hasonló a helyzet az általunk kiszolgált mezőgazdasági, illetve ipari szektorokban is. Az új, automatizált ipari technológiák egyre népszerűbbek. A tulajdonosok szeretnének minél átfogóbb képet kapni a vállalkozásuk, üzemük állapotáról, a mindennapos működésről, termelési- és pénzügyi mutatóiról. Viszont e törekvésük  sokszor egyszerű akadályokba ütközik: nem tudnak mindig mindenhol ott lenni, ráadásul mindenre folyamatosan figyelni – eléggé lehetetlen feladat. Milyen jó lenne, ha otthonról egy kényelmes kanapéról, vagy a tengerpartról, esetleg egy tárgyalásra tartva a kocsiból néhány kattintással meg tudnánk oldani ezt a feladatot? Ráadásul nem csak az adott pillanatban, hanem akár évekre visszamenőleg? 

Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi kínálatban nem található meg egyetlen komplex megoldás sem, amely képes ezt az igényt felhasználóbarát módon kielégíteni és eléggé univerzális, hogy széles körben bevethető legyen. Körülbelül két év folyamatos fejlesztés után bátran kijelenthetjük, van megoldásunk:

Bemutatkozik a Connect by Mewocont vadonatúj ipari távfelügyeleti, monitoring szolgáltatásunk, melyet PLC-vezérléseink mellé kínálunk ügyfeleinknek.

Tudása pedig szinte végtelen lehetőségeket tartogat magában:

  • segítségével folyamatosan felügyelhetővé válnak az üzemben zajló események,
  •  nem csak valós időben, hanem akár évekre visszamenőleg is ellenőrizhetővé teszi a mentett adatokat,
  • mindezt egy grafikus, reszponzív felületen keresztül – grafikonokkal, diagramokkal a könnyű adatelemzés céljából,
  • BÁRHONNAN elérhető, az említett kényelmes kanapéról, autóból, tengerpartról is, BÁRMILYEN internetképes eszközről.

Azonban itt nem álltunk meg. Az elérhető funkciók listája ettől sokkal bővebb, ráadásul a fejlesztés folyamatos.

Arról is gondoskodtunk, hogy ne kelljen állandóan az adatokat ellenőrizni. Az okos értesítések, riasztások segítségével semmiről sem maradunk le. Ráadásul nem csak egyetlen tulajdonosi fiókkal rendelkezik: alfelhasználói fiókokkal munkatársaknak, üzlettársaknak, családtagoknak is hozzáférés adható. 

A Connect egy régóta tervezgetett hiánypótló szolgáltatásunk.

Itt van, megérkezett – akár ebben a pillanatban elindíthat egy ajánlatkérést és megrendelheti vadonatúj PLC vezérlésével együtt. Illetve, most meg sem kell rendelnie, hiszen minden új PLC-vezérléshez ingyen adjuk egy darabig. 😉

BEVEZETŐ AKCIÓ 300 000 Ft kedvezménnyel!

A Connect by Mewocont érkezését egy hatalmas akcióval ünnepeljük! Minden 2021-ben megrendelt PLC-vezérlés mellé ajándék 2 éves Ultimate Cloud előfizetést adunk! További részletek a cikkben!