Fergeteges akcióval indul útjára a Connect by Mewocont!

Mewocont > Connect by mewocont > Fergeteges akcióval indul útjára a Connect by Mewocont!

Vadonatúj ipari távfelügyeleti, monitoring kiegészítő szolgáltatásunk megérkezett. Ennek örömére készültünk egy hatalmas meglepetéssel is – úgy 300 000 forintnyi ajándékkal. Nem hangzik rosszul, ugye?

A Connect by Mewocont egy olyan új eszköz lehet a gyártósorok, üzemek tulajdonosainak kezében, mely a mindennapi életet és munkát is jelentősen meg tudja könnyíteni.  Miért ne használhatnánk ki a technológia adta lehetőségeket az üzleti életben is? A Connect szinte minden új PLC-vezérelt automata rendszerünkbe könnyen és költséghatékonyan integrálható megoldás, mely havidíjas szolgáltatásként egészíti ki kínálatunkat.

Annak érdekében, hogy minél többen megtapasztalhassák a Connect-élményt, egy bevezető promóciós időszak keretében minden megrendelőnknek egy 300 000 Ft értékű ajándékot készítettünk össze. Komolyan, nem vicc!

Eltöröltük a havidíjakat és
eltöröltük az egyszeri költségeket!

Ez mit jelent pontosan?

Azt, hogy minden 2021.12.31-ig megrendelt PLC-vezérlést tartalmazó új rendszerhez 

Egy 2 éves connect-előfizetés jár ajándékba!

0 Ft havidíjjal*, 0 Ft belépési költséggel. A Connect by Mewocont Monitoring Module automatikusan beépítésre kerül a vezérlőszekrénybe és már küldjük is a belépéshez szükséges adatokat! Ennyire egyszerű. A 2 éves havidíjmentes időszak után természetesen lehetőséget biztosítunk egy aktuális havidíjas csomag kiválasztására.

Nincsenek egyéb rejtett költségek. (Egyébként egy 60 napos pénzvisszafizetési garancia is az előfizetés részét képezné, de erre nyilvánvaló okokból most senkinek nem lesz szüksége. 🙂 )

Egy kis számolással kiderül, hogy a 2 éves időtartamot és az Ultimate Cloud csomagot figyelembe véve az egyszeri költségekkel együtt kicsit több, mint 300 000 Ft értékű csomagkedvezményt adunk ajándékba.

Mire is várunk?

Részletek a dobozra kattintva 😉

*A csomagon felül forgalmazott SMS-riasztások díja kiszámlázásra kerülhet!

A promóció részleteiről érdeklődjön értékesítőinknél, vagy honlapunkon!