Májusi kommunikációs képzés

Mewocont > Pályázat > Májusi kommunikációs képzés

A GINOP Plusz 1.2.1-21 pályázatban vállaltaknak megfelelően vettünk részt májusban egy kommunikációs tréningen. 

A képzés célja az együtt dolgozó szakemberek együttműködésének, kommunikációjának magasabb szintre emelése volt. A gördülékeny munkavégzés érdekében rendkívül fontos a visszajelzések megfelelő módon történő adása, fogadása.

A képzés további sarokpontjai voltak: kooperáció csapatként és csapatvezetőként, konfliktuskezelés, személyiségtípusok megismerése, asszertív kommunikáció.

A két napos, legalább 16 órát felölelő munka során izgalmas, dinamikus feladatokkal és módszerekkel vezette a képzést Tóth Tamás senior tréner, coach, tanácsadó, aki az alábbiakat mondta a képzési programról:

„Mostanság a cégek többségénél a tréningek szempontjából nehézséget jelent a kollégák kivonása a napi feladatokból, és a képzéseken hallottak átültetése a gyakorlatba. Jelen képzési program kialakításánál olyan módszereket, feladatokat tervezek, amik biztosítják a résztvevők megnyílását, önmaguk megmutatását, mindezt színes, érdekes, impulzív folyamatokon keresztül- magasabb hasznosulással, mint a hagyományos in-door képzések során. A fejlesztés eredményessége a résztvevők egyéni elköteleződésének elérésében, a kiadott és végrehajtott feladatokban és konkrét akció/cselekvési tervek kidolgozásában rejlik.”

Szabadidős program keretében bejártuk a Kúria környékét, a borvidék tájait.

Kollégáink a képzés során megtapasztaltakat és elhangzottakat sikeresen tudják hasznosítani mindennapi munkavégzésük során.