Gyártás

A gyártási munkafázis során a a tervező által átadott adatokkal, anyaglistával megkezdődik a fizikai megvalósítás.

Viszont vannak olyan népszerű berendezéseink, amelyek felépítése nem változik rendelésről rendelésre, ezeket sorozatban tudjuk gyártani.

Típusterves munkák

Vannak olyan partnereink akikkel közösen tesztelt vezérléseket alakítottunk ki az adott berendezésekhez. Ezekben az esetekben jól kiforrott technikákat alkalmazunk.

Nagy előnye az ilyen munkáknak, hogy gyorsan és rugalmasan tudjuk legyártani az újabb megrendeléseket.

Sorozatgyártás: Nagy előnye a gyorsaság. Partnereinknek raktározunk olyan vezérléseket, amik rendelkezésre állnak azonnali kiadással. Amennyiben a raktározott vezérlések mennyisége a raktárkészletünkben a minimum szint alá süllyed, újra legyártunk belőle megfelelő mennyiséggel.

Ilyen termékünk pl. a Kal-System Kft-vel közösen gyártott Gabonainas. 

Egyedi terves munkák

A legtöbb munkánk egyedi tervek alapján készül, így kijelenthetjük, hogy bármilyen megoldásra tudunk a megrendelő számára megfelelő kapcsolószekrényt, vezérlést, elosztószekrényt stb. gyártani.

Ezekben az esetekben, fontos minden körülmény megvizsgálása.

Ha a helyszíni kivitelezést segítjük azzal, hogy a vezérlőszekrényre rakunk emelőszemeket, hogy könnyebb legyen a helyére emelni, akkor elmondhatják rólunk, hogy ez a cég mindenre gondolt.

Az ilyen jellegű visszacsatolások végett érdemes a profizmusra törekedni, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk ennek érdekében!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, és hamarosan keresni fogjuk!
pl. "légtechnika vezérlés"