Feldolgozóipar

Mewocont > Ipari vezérlések > Feldolgozóipar

Ebbe a kategóriába tartozik minden olyan iparág, ahol nem élelmiszeripari alapanyagok feldolgozásával foglalkoznak. 

Az feldolgozás szinte minden területe automatizálható: legyen szó gyártásról, csomagolásról, esetleg előkészítésről. Az automatizált rendszereknek rengeteg előnye van, néhányat kiemelünk:

  • azonnal emeli az üzem hatékonyságát,
  • biztonságos munkakörnyezetet teremt,
  • kizárható vele az emberi mulasztás és hiba lehetősége,
  • naplózható, ellenőrizhető
Bemutató példa:

Gumiabroncs feldolgozó üzem

Ebben az üzemben a használt gumiabroncsokból készítenek például játszótereken is egyre gyakrabban megtalálható gumitéglákat. A gumi feldolgozása nagy szakértelmet és odafigyelést igényel. A Mewocont folyamatirányító rendszerével azonban az üzem automatizáltan, biztonságosan működik.

CONTROL folyamatirányító rendszer feldolgozóipari berendezések számára

Legfontosabb jellemzők:

Mérés

A rendszer segítségével bármi mérhető, legyen az szilárd vagy folyékony halmazállapotú anyag súlya, átfolyási mennyisége, hőmérséklete, esetleg páratartalom, koncentráció.

Monitoring

A rendszer fejlett monitoring képességeivel visszanézhetőek a korábbi események, naplózásra kerülnek a fontos adatok (hőmérséklet, páratartalom, súly, anyagmozgás). Bármilyen üzemzavar esetén értesítést küld (e-mail vagy SMS).

Moduláris felépítés

A CONTROL szoftveres környezet teljesen moduláris. Önnek csak ki kell választani, mire van szüksége. Egyszerűen csak működik. Ahogy szeretné.

Saját fejlesztés - by mewocont

A Mewocont saját fejlesztésű SCADA szoftvere megfelel a piaci elvárásoknak. Fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, hogy egyre jobb legyen. Olyan extrák, mint a HMI (Human Machine Interface) a rendszer szerves részét képezik.

Sőt, az Okos értesítő rendszer az Ön igényei szerint SMS/E-mail riasztást is küld, ha valami gond van.
Akár 2 év (730 nap) visszakereshető, exportálható termelési és egyéb adat (hőmérséklet, fogyasztás stb.) Olvasson tovább Ismerje meg, mire képes a Connect! Mutasson rá! Az ipari távfelügyelet új módja
Kezdődjön valami új!
Most átirányítjuk, kérjük várjon...
Készen áll valami újra? Felügyelje az üzemet egyszerűen, a világ bármely pontjáról! A beépített pénzügyi kimutatásokkal azonnal látható az üzem pénzügyi teljesítménye. Nyaraláson, üzleti úton, vagy egyszerűen otthon a kanapéról is úgy érezheti, mindent kézben tart. Csak vessen egy pillantást a Connectre! Egyedi alfelhasználói rendszer, hogy hozzáférését biztonságosan megoszthassa üzlettársaival.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

További kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, de ha szeretné vissza is hívjuk!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, és hamarosan keresni fogjuk!
pl. "légtechnika vezérlés"

Az ajánlat nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért keresse fel a Mewocont Kft-t bármely elérhetőségén. Az adatok tájékoztató jellegűek!
A számadatok szemléltetési céllal készültek, a valós értékek minden esetben egyéni kalkulációt igényelnek. Ehhez kérje kollégáink segítségét.
A Control by mewocont szoftver tudása függ a kiválasztott moduloktól, és szolgáltatáscsomagtól.