Hűtéstechnika vezérlés

Mewocont > Ipari vezérlések > Hűtéstechnika

Az energiahatékony épületeknél a fűtési és hűtési veszteségek csökkentése kulcsfontosságú. A modern, hővisszanyerővel összekapcsolt ipari hűtőrendszerek segítségével rengeteg energia megspórolható környezetkímélő módon. A hűtéstechnológiát gyakran kapcsolják légtechnikai, légkezelő berendezéshez, ugyanis az állott levegő megnöveli az allergén anyagok, kellemetlen szagok, párakicsapódás, penész és sok más káros tényező kialakulásának kockázatát.

Az ipari létesítmények számára tervezett hűtéstechnológiai berendezések képesek csarnokok (pl. vágóhíd) hőmérsékletének alacsonyan tartására. Készülhetnek extrém nagy méretekben, illetve speciális igényekre is (pl. előhűtők).

A berendezés egy hűtőaggregátból (a hűtőközeg lehűtését végzi), egy hűtő elpárologtatóból és a vezérlő, folyamatirányító rendszerből áll.

Hőenergia-visszanyerő rendszerek vezérlése is megoldott

Példa a hőenergia-visszanyerés hatékonyságáról:

Az üzemi csarnok hűtését végző berendezést egy hőenergia-visszanyerővel összekötve a helyiségből kivont hő felhasználható például használati melegvíz készítésre. A megfelelő folyamatirányító rendszer ezt a feladatot is maradéktalanul el kell, hogy lássa. Ezzel a megoldással az üzem a rezsiköltségének nagy hányadát megspórolja.

Hővisszanyerő rendszer

Hővisszanyerő rendszer beüzemelés közben

Letölthető hűtéstechnikai kapcsolási rajz minta!

Egy valódi, megvalósított hűtéstechnikai rendszer tervdokumentációjából!
Azonnal letöltheti, nincs szükség regisztrációra.

HEAT CONTROL hűtéstechnikai vezérlő rendszer

Legfontosabb jellemzők:

Automata hőmérsékletszabályozás

A kívánt hőmérsékletet az irányító rendszer automatikusan tartja. Nincs szükség kezelőre.

Légtechnikai rendszerrel összeköthető

A hűtéstechnika és a légkezelő berendezés együtt még többre képes.

Hővisszanyerővel összeköthető

A folyamat része lehet a hővisszanyerő, nem jelent problémát. Az energiát gyakorlatilag bármilyen célra fel lehet használni.

Rugalmas felépítés

Üzemi csarnokok hűtésétől kezdve az előhűtőkig használható.

Moduláris felépítés

A CONTROL szoftveres környezet teljesen moduláris. Önnek csak ki kell választani, mire van szüksége. Egyszerűen csak működik. Ahogy szeretné.

Saját fejlesztés - by mewocont

A Mewocont saját fejlesztésű SCADA szoftvere megfelel a piaci elvárásoknak. Fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, hogy egyre jobb legyen. Olyan extrák, mint a HMI (Human Machine Interface) a rendszer szerves részét képezik.

Sőt, az Okos értesítő rendszer az Ön igényei szerint SMS/E-mail riasztást is küld, ha valami gond van.
Akár 2 év (730 nap) visszakereshető, exportálható termelési és egyéb adat (hőmérséklet, fogyasztás stb.) Olvasson tovább Ismerje meg, mire képes a Connect! Mutasson rá! Az ipari távfelügyelet új módja
Kezdődjön valami új!
Most átirányítjuk, kérjük várjon...
Készen áll valami újra? Felügyelje az üzemet egyszerűen, a világ bármely pontjáról! A beépített pénzügyi kimutatásokkal azonnal látható az üzem pénzügyi teljesítménye. Nyaraláson, üzleti úton, vagy egyszerűen otthon a kanapéról is úgy érezheti, mindent kézben tart. Csak vessen egy pillantást a Connectre! Egyedi alfelhasználói rendszer, hogy hozzáférését biztonságosan megoszthassa üzlettársaival.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

További kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, de ha szeretné vissza is hívjuk!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, és hamarosan keresni fogjuk!
pl. "légtechnika vezérlés"

Az ajánlat nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért keresse fel a Mewocont Kft-t bármely elérhetőségén. Az adatok tájékoztató jellegűek!
A számadatok szemléltetési céllal készültek, a valós értékek minden esetben egyéni kalkulációt igényelnek. Ehhez kérje kollégáink segítségét.
A Control by mewocont szoftver tudása függ a kiválasztott moduloktól, és szolgáltatáscsomagtól.