Légtechnika vezérlés

Mewocont > Ipari vezérlések > Légtechnika

Az energiahatékony épületek iránti igény növekedése a szellőztető rendszerek iránti keresletet is megnövelte. Az energiahatékony épületeknél a fűtési és hűtési veszteségek csökkentéséhez hatékonyabb szigetelés szükséges. Ez azt jelenti, hogy az épület levegője zárt és kevésbé szellőzik. Az áporodott levegő megnöveli az allergén anyagok, kellemetlen szagok, párakicsapódás, penész és sok más káros tényező kialakulásának kockázatát.

Ezek a tények különösen igazak az ipari létesítményekre, és nagy befogadóképességű intézményekre (pl. uszodák, csarnokok, szupermarketek). A légtechnikai rendszereknek tehát komplex feladatot kell megoldania. 

Felmerülő igények:

Uszoda légminőség

Az uszodák és fürdők levegőjében megfelelő légkezelés nélkül a magas páratartalom miatt gyorsan szaporodnak a mikroorganizmusok. A megfelelő hiégénia fenntartására nem csak a vízben, hanem a levegőben is nagy figyelmet kell fordítani. 

 

Laboratórium légkezelés

A laboratóriumokban a levegő minőségére különösen ügyelnek. Nem elég a hőmérséklet, páratartalom helyes beállítása, és a tisztítás, sokszor a helyiségekben a légnyomás szabályozására is szükség van (negatív és pozitív tartományban is). 

Hűtő/fűtő és hővisszanyerő rendszerek vezérléséről bővebb információ itt: Hűtéstechnika vezérlés

Letölthető légtechnikai kapcsolási rajz minta!

Egy valódi, megvalósított légtechnikai rendszer tervdokumentációjából!
Azonnal letöltheti, nincs szükség regisztrációra.

AIR CONTROL légtechnikai vezérlő rendszer

Legfontosabb jellemzők:

Légminőség szabályzás

Állandó, automata légminőség szabályzás a folyamatirányító rendszerben megadott paraméterek alapján. Hőmérséklet, páratartalom, nyomás stb.

Non-stop működés

Ezen a területen a kihívást a folyamatos rendelkezésre állás jelenti. A rendszert úgy tervztük, hogy a nap 24 órájában, évi 365 napon keresztül működőképes.

Nyomásszabályzás

A helyiségekben pozitív és negatív (külső nyomáshoz viszonyítva) nyomás kialakítására is lehetőségünk van.

Összekapcsolás hűtő/fűtő rendszerekkel

A légtechnikai berendezés a hőmérséklet szabályzásában is szerepet vállal, ha Önnek erre van igénye.

Moduláris felépítés

A CONTROL szoftveres környezet teljesen moduláris. Önnek csak ki kell választani, mire van szüksége. Egyszerűen csak működik. Ahogy szeretné.

Saját fejlesztés - by mewocont

A Mewocont saját fejlesztésű SCADA szoftvere megfelel a piaci elvárásoknak. Fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, hogy egyre jobb legyen. Olyan extrák, mint a HMI (Human Machine Interface) a rendszer szerves részét képezik.

Sőt, az Okos értesítő rendszer az Ön igényei szerint SMS/E-mail riasztást is küld, ha valami gond van.
Akár 2 év (730 nap) visszakereshető, exportálható termelési és egyéb adat (hőmérséklet, fogyasztás stb.) Olvasson tovább Ismerje meg, mire képes a Connect! Mutasson rá! Az ipari távfelügyelet új módja
Kezdődjön valami új!
Most átirányítjuk, kérjük várjon...
Készen áll valami újra? Felügyelje az üzemet egyszerűen, a világ bármely pontjáról! A beépített pénzügyi kimutatásokkal azonnal látható az üzem pénzügyi teljesítménye. Nyaraláson, üzleti úton, vagy egyszerűen otthon a kanapéról is úgy érezheti, mindent kézben tart. Csak vessen egy pillantást a Connectre! Egyedi alfelhasználói rendszer, hogy hozzáférését biztonságosan megoszthassa üzlettársaival.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

További kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, de ha szeretné vissza is hívjuk!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, és hamarosan keresni fogjuk!
pl. "légtechnika vezérlés"

Az ajánlat nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért keresse fel a Mewocont Kft-t bármely elérhetőségén. Az adatok tájékoztató jellegűek!
A számadatok szemléltetési céllal készültek, a valós értékek minden esetben egyéni kalkulációt igényelnek. Ehhez kérje kollégáink segítségét.
A Control by mewocont szoftver tudása függ a kiválasztott moduloktól, és szolgáltatáscsomagtól.