Igényeljen ingyenes teszt hozzáférést a Connect-élményhez!

E-mailben küldjük az azonnali belépési adatokat!

Próbálja ki élőben egy fiktív cég rendszerével, hogyan működik a Connect. Nem kell előfizetnie, nincsenek kötelezettségek. Időkorlát nélkül használhatja, az Ultimate Cloud csomag funkcionalitásával.

Hogyan lehet Connect by Mewocont távfelügyeleti, monitoring rendszere?

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Új üzemet szeretnék, még nincs PLC vezérlésem, érdekel a Connect.

Ebben az esetben Ön a legjobb helyen jár. Mi a Mewocontnál ipari vezérlések kivitelezésével foglalkozunk, egészen a villamos tervezéstől a kivitelezésig. Az általunk és partnereink által kiszolgált szektorokról bővebben tájékozódhat errefelé: Tekintse meg szolgáltatásainkat.

Az általunk készített új, egyedi Control by Mewocont vezérlések tökéletesen együttműködnek a Connect by Mewocont szolgáltatással, ráadásul a tervezett rendszerben előre eldönthető a felügyelt adatok köre, amivel a beépített elektromos berendezések is megfelelően kialakításra kerülhetnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot (semmilyen kötelezettséggel nem jár)! Ne feledje: 2021-ben a Connect minden új megrendeléshez ajándék!

 

Régi üzemem szeretném felújítani, tetszik a Connect.

Amennyiben úgy érzi, eljött az idő egy kis felújításra, valószínűleg már érzékeli a meglévő rendszer hátrányait és növelni szeretné versenyképességét, bevételét, és végső soron természetesen az elérhető profitot is. 

Cégünk vállalja régi üzemek, ipari vezérlések rekonstrukcióját. Erről ide kattintva többet olvashat. Az általunk (és partnereink) által kivitelezett egyedi, új Control by Mewocont PLC vezérléseink 100%-ban kompatibilisek a Connect by Mewocont szolgáltatással, ráadásul, ha már a tervezés szakaszában eldönti, hogy szeretné használni a Connect-et, a begyűjthető adatok köre is sokkal szabadabban kialakítható.

Indítson ajánlatkérést még ma, vegye fel velünk a kapcsolatot (töltse ki az űrlapot!), hiszen semmit sem veszthet. Kollégáink felmérik a meglévő rendszerét és ajánlatot tesznek a felújításra, a Connectet pedig 2021-ben ajándékba adjuk!

Meglévő Control by mewocont ipari PLC vezérelt üzemem van.

Abban az esetben, ha Önnek jelenleg a Mewocont (és partnerei) által kivitelezett, PLC-vezérelt automata üzeme van, nagy valószínűséggel kisebb módosításokkal ugyan, de igénybe tudja venni a Connect by Mewocont szolgáltatásunkat.

Keressen bennünket elérhetőségeinken, vagy töltse ki az ajánlatkérést indító űrlapot. Nincs vesztenivalója, az ajánlatkérés nem jár kötelezettséggel. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és felmérést végeznek a rendszer beépíthetőségéről, a felmerülő esetleges plusz költségekről. 

Meglévő, de nem Control by Mewocont PLC vezérlésem van.

A Connect by mewocont egy teljesen új szolgáltatás, még nem teszteltük olyan rendszereken, amelyek nem Control by Mewocont PLC vezérlést alkalmaznak. Folyamatosan igyekszünk bővíteni az alkalmazhatóságot, de Önnek valószínűleg új, Control by Mewocont PLC-vezérlésre lesz szüksége, ha élvezni szeretné a Connectet.

Az átalakítás költségeiről, lehetőségekről kollégáink tudnak felvilágosítást adni. Az űrlap kitöltésével indítson ajánlatkérést (semmilyen kötelezettséggel nem jár) és igyekszünk megfelelő megoldási javaslatot tenni.

Fergeteges akcióval indul útjára a Connect by Mewocont!

Vadonatúj ipari távfelügyeleti, monitoring kiegészítő szolgáltatásunk megérkezett. Ennek örömére készültünk egy hatalmas meglepetéssel is –...

Megérkezett: Connect by Mewocont

Az elmúlt időszakban az ügyfeleink és az egyre változó, gyorsuló üzleti szféra elvárásait és igényeit...

A Connect hazai fejlesztés

Az ajánlat nem teljeskörű, bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken kaphat. A bemutatott funkciók nem mindegyike érhető el minden csomagban. Jelen tájékoztató elválaszthatatlan részét képezi a szolgáltatáshoz kapcsolódó ÁSZF és mellékletei.
A Connect by Mewocont szolgáltatás a Mewocont által tervezett és kivitelezett ipari PLC-vezérlések kiegészítő havidíjas szolgáltatása. A Connect by Mewocont működéséhez a beszerelési helyen folyamatos vezetékes internetkapcsolatra van szükség.
A 60 napos pénzvisszafizetési garancia feltételeit az ÁSZF 2.1.2 pontja tartalmazza.
Az oldal fejlesztés alatt – az esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

Letölthető dokumentumok: