LOG IN

Az ipari távfelügyelet új módja

Üdvözöljük!
Most átirányítjuk a bejelentkezési felületre...
Részletek
arrow_downward
INGYENES PRÓBA Ajánlatkérés
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

1. A tulajdonos és az általa meghatározott jogosultak egyszerűen hozzáférhetnek az adatokhoz.
Online, a világ bármely pontjáról.
2.

A Mewocont által tervezett, adatküldésre felkészített ipari rendszer többszörös titkosítással, valós időben elküldi az adatokat a kihelyezett Connect-modul segítségével.

3. A Connect Cloud szerver fogadja az adatokat, naplózza azokat és továbbítja a felhasználóknak.

A Connect cloud környezet

A Connect by Mewocont egy sokoldalú, ipari rendszerekhez, üzemekhez kifejlesztett távfelügyeleti, monitoring eszköz.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Mert 100%-ban a megrendelő elvárásai alapján működik

A Connectet úgy terveztük, hogy az ipar szinte minden területére integrálható legyen. Kisebb üzemektől a nagyobb gyártósorokig, minden Control by Mewocont PLC-vezérelt rendszerben működik.

Mert a világ bármely pontjáról, kliens app nélkül használható

Szinte bármilyen eszközről egyszerűen elérhető. Nyaralás, üzleti út alatt is olyan, mintha csak a helyszínen tartózkodna. Az okos értesítések és riasztások miatt pedig akkor nem marad le semmiről.

Mert visszanézhető, naplózott gyártási- és üzemadatokkal szolgál

Az üzem által küldött adatokat egy biztonságos tárhelyen őrizzük, és a csomagban foglalt feltételek szerint visszakereshetővé tesszük. Csomagtól függően lehetőséget biztosítunk az adatok exportálására is.

Mert biztonságos tárhely céges adatainak

A fejlesztés során elsődleges szempont volt ügyfeleink adatainak biztonsága. Ennek érdekében az adatküldés és tárolás folyamata többszörösen titkosított.

Mert felhasználói élménnyel a fókuszban készült

A Connect felhasználói felülete áttekinthető, használata gyerekjáték. A szerződéskötés, illetve a havi számlabefizetés is körülbelül két kattintással elintézhető. Online, kényelmesen.

Connect - új igényekre szabva

Azért a Connect, mert...

Az üzem technológiai felszereltségétől, adottságaitól függően a Connectben nem feltétlenül elérhető minden adat.

Fogyasztás

Termelési adatok

Hőmérsékletek

A Connectbe továbbítható egyik legfontosabb adat lehet az üzem , a gépek villamos-energia fogyasztása, a meddő áram mérése. Ezeket az adatokat is megtalálhatja a Connectben! A Connectben a legfontosabb termelési adatok mentésre kerülnek, mint pl. súly-adatok, felhasznált mennyiségek, tonna/óra teljesítmény stb. Emellett a különböző üzemórákat is automatikus rögzíti a rendszer. Óránkénti, illetve napi hőmérséklet adat akár minden szenzorból egy helyen. Hűtők, pufferek, szárítók hőmérséklete egy gombnyomással bárhonnan ellenőrizhető és visszanézhető.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Premium Cloud

Ultimate Cloud

csomagok ingyenes
havi SMS-kerettel!

E-mail/SMS riasztással

Naplózás

Az óránként többször beérkező nyers adatokat a rendszer először óránkénti bontásba rendezi. Ez a részletes adatbázis akár 8 hétig elérhető az Ön számára (csomagtól függően).
Ezután a Connect napi összesítő adatokká konvertálja a tárolt értékeket, melyet akár 2 éven keresztül (730 nap) visszanézhet.
Minden átlag és min/max típusú adathoz beállítható alsó és felső riasztási határérték.
A határérték átlépésekor a Connect automatikus SMS/E-mail értesítést küld a kiválasztott felhasználóknak.
Az okos-értesítő a korábbi adatok alapján kiszámolja, időszakonként hány SMS figyelmeztetés várható a beállított értékekhez.
A költségek szinten tartása érdekében havi SMS-limit állítható be.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Felhasználókezelés

A Connect fejlesztése során a mindennapi munkavégzés megkönnyítését is előtérbe helyeztük. Emiatt a monitoring szolgáltatás szerves részét képezi a fejlett felhasználókezelő-rendszer.
A fő felhasználói fiók tulajdonosa a csomagban foglaltak szerint létrehozhat, törölhet és kezelhet alfelhasználókat. Több rendszer esetén meghatározhatja, melyik felhasználó mihez férhet hozzá.
Alfelhasználónként meghatározható az e-mail/SMS riasztások kiküldése is.
Lehet felhasználói fiókja üzlettársnak, üzemvezető kollégának, gyakorlatilag bárkinek.
Alkalmazottak Tulajdonos Üzlettársak

Safe & Secure

Tudjuk, hogy a Connectbe bizalmas, a vállalkozást érintő adatok is továbbításra kerülnek. Ezért különös figyelmet kapott a fejlesztés során a biztonság.

A kihelyezett Connect-modul többszörösen titkosítva, anonim adatokat küld a központi szerverünkre. Az azonosítókulcsok használatával a megérkező adatok a biztonságos tárhelyen kerülnek azonosításra és feldolgozásra.
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Speciális Supervisor rendszer

Sok esetben előfordul, hogy az üzem létrehozásában partnereinkkel közösen veszünk részt. Számukra fejlesztettük ki a Supervisor módot.

A Supervisor felügyelheti az üzem működését: üzemóra, fogyasztás, kulcsfontosságú működési adatok (hőmérséklet stb.) és hibajelzések alapján.

A jogosultság segítségével a kivitelezésben résztvevő harmadik fél ellenőrizni tudja a rendszer működését, megkezdheti a hibák feltárását, és a garanciális/szerviz ügyintézést is felgyorsíthatja.

cdn_helper cdn_helper

Termelt profit Beszerzési költségek
Rezsiköltségek
Üzem-teljesítmény kimutatás

Folyamatos pénzügyi kimutatások

Árbevétel A Premium Cloud és Ultimate Cloud csomagok kínálatában helyet kapott egy Pénzügyi kimutatás szolgáltatás.

A különböző típusú termelési adatokhoz beszerzési-, illetve eladási ár rögzíthető, egyéb költségek (pl. villamos-energia) egységára megadható, a Connect naprakész kimutatásokat készít az üzem működéséről.

A termelési adatok ettől kezdve könnyen értelmezhető bevétel/kiadás mérlegként, valamint termelt profitként jelennek meg.
cdn_helper

Igényeljen ingyenes teszt hozzáférést a Connect-élményhez!

E-mailben küldjük az azonnali belépési adatokat!

Próbálja ki élőben egy fiktív cég rendszerével, hogyan működik a Connect. Nem kell előfizetnie, nincsenek kötelezettségek. Időkorlát nélkül használhatja, az Ultimate Cloud csomag funkcionalitásával.

Hogyan lehet Connect by Mewocont távfelügyeleti, monitoring rendszere?

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Új üzemet szeretnék, még nincs PLC vezérlésem, érdekel a Connect.

Ebben az esetben Ön a legjobb helyen jár. Mi a Mewocontnál ipari vezérlések kivitelezésével foglalkozunk, egészen a villamos tervezéstől a kivitelezésig. Az általunk és partnereink által kiszolgált szektorokról bővebben tájékozódhat errefelé: Tekintse meg szolgáltatásainkat.

Az általunk készített új, egyedi Control by Mewocont vezérlések tökéletesen együttműködnek a Connect by Mewocont szolgáltatással, ráadásul a tervezett rendszerben előre eldönthető a felügyelt adatok köre, amivel a beépített elektromos berendezések is megfelelően kialakításra kerülhetnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot (semmilyen kötelezettséggel nem jár)! Ne feledje: 2021-ben a Connect minden új megrendeléshez ajándék!

 

Régi üzemem szeretném felújítani, tetszik a Connect.

Amennyiben úgy érzi, eljött az idő egy kis felújításra, valószínűleg már érzékeli a meglévő rendszer hátrányait és növelni szeretné versenyképességét, bevételét, és végső soron természetesen az elérhető profitot is. 

Cégünk vállalja régi üzemek, ipari vezérlések rekonstrukcióját. Erről ide kattintva többet olvashat. Az általunk (és partnereink) által kivitelezett egyedi, új Control by Mewocont PLC vezérléseink 100%-ban kompatibilisek a Connect by Mewocont szolgáltatással, ráadásul, ha már a tervezés szakaszában eldönti, hogy szeretné használni a Connect-et, a begyűjthető adatok köre is sokkal szabadabban kialakítható.

Indítson ajánlatkérést még ma, vegye fel velünk a kapcsolatot (töltse ki az űrlapot!), hiszen semmit sem veszthet. Kollégáink felmérik a meglévő rendszerét és ajánlatot tesznek a felújításra, a Connectet pedig 2021-ben ajándékba adjuk!

Meglévő Control by mewocont ipari PLC vezérelt üzemem van.

Abban az esetben, ha Önnek jelenleg a Mewocont (és partnerei) által kivitelezett, PLC-vezérelt automata üzeme van, nagy valószínűséggel kisebb módosításokkal ugyan, de igénybe tudja venni a Connect by Mewocont szolgáltatásunkat.

Keressen bennünket elérhetőségeinken, vagy töltse ki az ajánlatkérést indító űrlapot. Nincs vesztenivalója, az ajánlatkérés nem jár kötelezettséggel. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és felmérést végeznek a rendszer beépíthetőségéről, a felmerülő esetleges plusz költségekről. 

Meglévő, de nem Control by Mewocont PLC vezérlésem van.

A Connect by mewocont egy teljesen új szolgáltatás, még nem teszteltük olyan rendszereken, amelyek nem Control by Mewocont PLC vezérlést alkalmaznak. Folyamatosan igyekszünk bővíteni az alkalmazhatóságot, de Önnek valószínűleg új, Control by Mewocont PLC-vezérlésre lesz szüksége, ha élvezni szeretné a Connectet.

Az átalakítás költségeiről, lehetőségekről kollégáink tudnak felvilágosítást adni. Az űrlap kitöltésével indítson ajánlatkérést (semmilyen kötelezettséggel nem jár) és igyekszünk megfelelő megoldási javaslatot tenni.

Fergeteges akcióval indul útjára a Connect by Mewocont!

Vadonatúj ipari távfelügyeleti, monitoring kiegészítő szolgáltatásunk megérkezett. Ennek örömére készültünk egy hatalmas meglepetéssel is –...

Megérkezett: Connect by Mewocont

Az elmúlt időszakban az ügyfeleink és az egyre változó, gyorsuló üzleti szféra elvárásait és igényeit...

A Connect hazai fejlesztés

Az ajánlat nem teljeskörű, bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken kaphat. A bemutatott funkciók nem mindegyike érhető el minden csomagban. Jelen tájékoztató elválaszthatatlan részét képezi a szolgáltatáshoz kapcsolódó ÁSZF és mellékletei.
A Connect by Mewocont szolgáltatás a Mewocont által tervezett és kivitelezett ipari PLC-vezérlések kiegészítő havidíjas szolgáltatása. A Connect by Mewocont működéséhez a beszerelési helyen folyamatos vezetékes internetkapcsolatra van szükség.
A 60 napos pénzvisszafizetési garancia feltételeit az ÁSZF 2.1.2 pontja tartalmazza.
Az oldal fejlesztés alatt – az esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

Letölthető dokumentumok: