Rólunk

A Mewocont Kft-t 2013-ban alapítottuk, szakmai tapasztalatunk azonban sokkal korábbra nyúlik vissza. Munkánkat a Kal-System Kft-nél kezdtük, onnan gyökerezik szaktudásunk. Az azóta eltelt időben kialakultak erős partneri, alvállalkozói kapcsolataink. 

Célunk egy olyan vállalat létrehozása volt, ami megállja a helyét a legjobbak között is.
Főbb tevékenységeink az ipari elektronika területén: a villamos rendszerek tervezése, gyártása, kivitelezése, ipari automatizálás és a hozzá szükséges szoftverek folyamatos fejlesztése.  Az iparág fejlődése és az erősödő verseny folyamatos kihívások elé állít bennünket. Emiatt az elérhető legjobban kell teljesítenünk minden esetben.

Kalmár Balázs, Kalmár Norbert

Az elmúlt években az általunk megvalósított projektek alacsony meghibásodási százalékkal működnek, és segítik elő a termelési folyamatokat rendszereink.

Alapvető értékeink:

Szorgalom

Lelkesedés nélkül nem jutottunk volna el idáig. Néha megoldhatatlannak látszó esetekkel találkozunk, de korábbi tapasztalataink segítségével mindenre megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Maximalizmus

A terméknek „pénzt kell termelni”, megbízhatóan, folyamatosan működnie kell, nem okozhatunk üzletfeleinknek bevételkiesést. Ügyfeleink csak akkor lesznek elégedettek, ha egyszerűen, hatékonyan tudják használni a berendezéseket.

Testreszabottság

Minden eset más, minden megrendelő más szempontokat tart fontosnak, ezért nekünk is egyedi projektekben kell gondolkozni.

Hosszú távú együttműködés

Munkánknak nincs vége az „utolsó csavar”-nál, partnereinknek folyamatos támogatást, garanciát, és szervizt biztosítunk! Hosszú távú partnerségünk biztosítja a tulajdonosoknak a biztonságérzetet, hiszen bármilyen gond van, számíthatnak segítségünkre.

Az ipari elektronika produkálja a világon talán a leggyorsabb fejlődési ütemet. A hagyományos megoldások ideje lejárt, nem elég hatékonyak, nagy humán erőforrást, szakértelmet igényelnek (aminek hiánya komoly fejtörést okoz a munkáltatóknak).

Még csak ismerkedünk az Ipar 4.0-nak keresztelt modernkori ipari forradalom vívmányaival, előnyeivel, de már most látható, hogy egy más, újfajta gondolkodásmódot vár el a cégtulajdonosoktól, és nagymértékben fogja megváltoztatni az ipart és a piac jelenlegi képét.

2021-ben folytattuk a korábban megkezdett munkát: bevezettük új szolgáltatásunkat, a Connect by Mewocont ipari távfelügyeleti rendszert, melyet kifejezetten saját fejlesztésű PLC vezérléseink mellé kínálunk ügyfeleinknek. Emelett folyamatosan új módszereket tesztelünk, hogy az általunk nyújtott minőség  még jobb legyen. Csak remélni tudjuk, hogy ezek az általunk régóta tervezett újdonságok elnyerik a fogyasztók tetszését is, akár visszatérő, akár új felekről beszélünk.

2023 egy újabb mérföldkő cégünk életében: a GINOP pályázat keretében megépülő telephelyünk segítségével eddigi kapacitásainkat megtöbbszörözzük, ezáltal további új lehetőségeket tudunk kiaknázni.

Böngéssze honlapunkat, kövessen minket a Facebookon! Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, keressen minket bizalommal!

Mewocont – az ipari megoldás.

Üdvözlettel:

Kalmár Balázs
ügyvezető/CEO
villamosmérnök

Kalmár Norbert
ügyvezető/CEO
műszaki és kereskedelmi vezető