Megújult a mewocont.hu

Mewocont > Céges események > Megújult a mewocont.hu

Köszöntjük a megújult mewocont.hu-n!

Valami új kezdődik… – megérkezett Mewocont Kft. megújult honlapja. Egy teljesen új, a felhasználói élményt középpontba helyező felület megalkotása volt a cél. Úgy gondoljuk, sikerrel jártunk, és egy olyan területen fejlődtünk, ahol hiányosságaink voltak. Most ebből egy részt bepótoltunk.  

Megújuló arculat

Mostantól egy új, letisztult, minimalista arculattal rendelkezünk, ami jobban idomul vállalati értékeinkhez. Az arculat az, amivel ügyfeleink először találkoznak, és bővebb értelmezésben nem csak az online, offline anyagaink, de kollégáink, hozzáállásunk is szerves részét képezi. Az arculat fő eleme a logó, amit szintén megváltoztattunk. 

mewocont régi logo

Régi logó

Mewocont logo

Új logó 

A korral haladni kell, előző logónk felett már eljárt az idő, és az olvashatósággal is akadtak gondok. Az új, modernizált változat azért nem teljesen más, felismerhetőek az örökölt designelemek. Szerettük volna, hogy jobban illeszkedjen a kor jelenlegi igényeihez, stílusához. Ezért a tipográfia szögletesebb, szellősebb, remekül olvasható lett még kis méretben is. Továbbá mostantól az írásmód is változik (kisbetűre vált a „c”).  A szövegezést, cégtípus megjelölést is elhagytuk. 

Új honlap

A honlap nem csak tartalmi, hanem strukturális átalakítására is szükség volt. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy online is jó tartalmat produkáljunk. Mostantól folyamatosan jelentkezünk könnyen emészthető, de érdekes, izgalmas, az ipari elektronikai technológiákat bemutató cikkeinkkel.

Mint mondtuk, nem csak a felszín változott. Szolgáltatásainkat aszerint csoportosítjuk, hogy vevőinknek milyen problémákkal kell megküzdeni vállalatuk vezetése közben. Nem technológiát, érthetetlen szakmai leírásokat keresnek, hanem megoldást. És mi azt kínálunk. Persze szakmai bemutató anyagokat is készítettünk, az sem maradhat el. Érdekes oldalak a tervezés, programozás, gyártás és kivitelezés munkafázisokról. 

Szintén újdonság karrier oldalunk, ahol mostantól egyszerűen jelentkezhetnek az álláskeresők a meghirdetett lehetőségekre: nem kell e-mailt írni, telefonálni, egy mozdulattal feltölthető az önéletrajz.

Az internet adta kényelmet ki kell használni. Emiatt kezdtük el online ügyfélszolgálatunk fejlesztését. Chatbot szolgáltatásunkat folyamatosan új dolgokra tanítjuk, de az oldalon történő eligazodásban már most is sokat tud segíteni. Jobb alsó sarokban mindig megtalálható és csak arra vár, hogy valaki kérdezzen tőle!

Manapság az internetezők nagy része mobilon böngészik, ezt nem hagyhattuk figyelmen kívül. Teljes honlapunk mobilra optimalizált, minden funkció hordozható eszközökön is igénybe vehető.