Felelős foglalkoztató minősítést szereztünk

Mewocont > Céges események > Felelős foglalkoztató minősítést szereztünk

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. Célja, hogy a szervezeteket egy 1+3 lépésből álló, egymásra épülő és folyamatosan mélyülő minősítési rendszer keretein belül támogassa a szervezetek felelős foglalkoztatói tevékenységének kialakítását, fejlesztését. A minősítés során a tanácsadók visszajelzést, útmutatást és irányvonalat adnak a felelős foglalkoztató elveinek szervezeti integrációjához.

A felelős foglalkoztató értékként kezeli a munkatársakat és olyan szervezeti kultúrát teremt, amely lehetővé teszi a szervezeti és személyes célok kölcsönösen előnyös összehangolását. Fejlesztik a munkatársak képességeit, támogatják a tisztességet és az egyenlőséget. Gondoskodnak a munkatársakról, kommunikálnak velük, elismerik őket, és oly módon motiválják az embereket, hogy építenek az elkötelezettségükre és motiválják őket arra, hogy készségeiket és tudásukat a szervezet hasznára kamatoztassák, növelve ezáltal a cég sikerességét. A felelős foglalkoztató vallja, hogy a folyamatos minőségjavítás a kötelessége, tudatosan alkalmazza az önértékelés és a külső audit elemeit is ennek érdekében.

OFA Nonprofit Kft.https://ofa.hu/felelosfoglalkoztato

Az elmúlt 10 évben mindig prioritást élvezett a megfelelő vállalati kultúra és munkavállalói légkör kialakítása és fenntartása. Az, hogy már az első minősítés alkalmával „Ezüst” fokozatot értünk el, csak megerősít bennünket abban, hogy az eddig folytatott stratégiánk működik. A továbbiakban is a folyamatos fejlődést és innovációt szem előtt tartva kívánunk dolgozni. A minősítés szabályai szerint két évig jogosultak vagyunk a „Felelős Foglalkoztató vagyok” jelölés használatára.