Takarmány­keverő vezérlések

Mewocont > Ipari vezérlések > Mezőgazdaság > Takarmánykeverés

A haszonállatok számára rendkívül fontos a megfelelő beltartalmú takarmány. Ezt az összetevők optimális arányú keverékével érhetjük el.

A nem megfelelő takarmányozás következményeit nem kell részletezni, az állomány minősége (minden szempontból) jelentősen romlik, vagy nem éri el azt a szintet, ami precíz abrakolással elérhető lenne.

Az összetevőket általában súlyuk alapján adjuk a késztermékhez. Elengedhetetlen a pontos egész vagy tizedespontosságú súlymérés.

Amennyiben hagyományos kézi módszerrel történik a bemérés, úgy a beltartalom minősége függ a kezelői pontosságtól. A manuális keverés során elkerülhetetlen  a keverék eredetileg tervezett arányainak eltolódása. Bár a különbség elhanyagolhatónak tűnik, hosszútávon a kis különbségek összeadódnak, és jelentős eltérések alakulhatnak ki. 

A nem megfelelő etetés nagymértékű bevételkiesést, plusz költségeket jelent az állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozásoknak.

0%-al
nagyobb hatékonyság
0%-os
pontosságú mix
0%-os
megtérülés
0%-ban
visszakövethető

Letölthető folyamatábra minta Önnek!

Egy valódi, megvalósított daráló-keverő üzem tervdokumentációjából.
Azonnal letöltheti, nincs szükség regisztrációra!

MIX CONTROL takarmány­keverő vezérlő rendszer

Legfontosabb jellemzők:

Keverés receptúra alapján

A receptúrák alkalmazásával a rendszer használata rendkívül egyszerűvé válik. Mindig állandó minőség, az előre meghatározott összetevők aránya a keverékben állandó.

Utánhullás korrekció

Rendszereink beépített utánhullás korrekcióval rendelkeznek, a precíz keverés érdekében.

Szoftverfrissítések

A Control környezethez szoftverfrissítéseket biztosítunk, a folyamatos fejlesztéssel a rendszerek élettartama, megbízhatósága, gyorsasága javítható.

Monitoring

A szoftver fejlett naplózási szolgáltatással rendelkezik. Minden esemény visszakövethető (naplózás), emellett az esetleges üzemzavarokról értesíti a felhasználót.

Moduláris felépítés

A CONTROL szoftveres környezet teljesen moduláris. Önnek csak ki kell választani, mire van szüksége. Egyszerűen csak működik. Ahogy szeretné.

Saját fejlesztés - by mewocont

A Mewocont és stratégiai partnere évek óta közösen fejleszti a Control szoftvert azért, hogy Önnek olyan szolgáltatást tudjunk biztosítani, amit megálmodott.

További kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, de ha szeretné vissza is hívjuk!

Letölthető kapcsolási rajz minta!

Egy valódi, megvalósított daráló-keverő üzem tervdokumentációjából.
Azonnal letöltheti, nincs szükség regisztrációra.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, és hamarosan keresni fogjuk!
pl. "légtechnika vezérlés"

Az ajánlat nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért keresse fel a Mewocont Kft-t bármely elérhetőségén. Az adatok tájékoztató jellegűek!
A számadatok szemléltetési céllal készültek, a valós értékek minden esetben egyéni kalkulációt igényelnek. Ehhez kérje kollégáink segítségét.
A Control by mewocont szoftver tudása függ a kiválasztott moduloktól, és szolgáltatáscsomagtól.